Lekvárok, dzsemek

2013-11-21

Bio homoktövis-szilva vegyes gyümölcslekvár

Kellemesen savanykás, intenzív ízű és illatú  bio lekvárkülönlegesség. A szilva szépen finomítja a homoktövis érdekes, erőteljes ízét. Magas – több mint 40%-os – homoktövis tartalma biztosítja a […]
2013-11-21

Bio bodza-szilva vegyes gyümölcslekvár

Különleges ízű, bio vegyes virágmézzel készült lekvár. A bodza fanyarkás ízét a szilva és a méz harmonizálja. 48 g/100 g bio bodzát és 12 g/ 100 […]
2013-11-21

Bio meggydzsem

Meggydarabokat is tartalmazó, 80 % gyümölcstartalmú dzsem. Finom, savanykás ízével feldobja a süteményeket, és a reggeli pirítóssal jó indítása lehet a napnak. Kiszerelés: 220g, 380g, A […]
2013-11-21

Bio szamócadzsem

80% bio szamócát tartalmazó, kevés bio nádcukorral készült dzsem. Intenzív szamóca illatával és ízével rögtön rabul ejt. Eperdarabokat is tartalmazó, kenhető állagú dzsem. Bár a ma divatos […]
2013-11-21

Bio sárgabarack lekvár

A nagymamáink házi készítésű lekvárjaival vetekedő, kevés cukorral készült, 80 % bio sárgabarack tartalmú lekvár. Rostos, ugyanakkor krémesen kenhető, intenzív sárgabarack ízű és illatú, szikszói bio […]
2013-11-21

Bio szilvalekvár

100% szilvával –  ahogy elődeink készítették A régióra jellemző penyigei szilvafajtából cukor hozzáadása nélkül főzött, tartós lekvár. Sötét, csaknem fekete színű, kellemes illatú, zamatos. Szárazanyag tartalma 60-61%, […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress