2013-11-21

Birsalmasajt

A birsalmasajt sárgásbarna színű, áttetsző, késsel jól szelhető, tömör állományú gyümölcskocsonya. Felülete száraz tapintású. Megszilárdulás előtt gyakran durvára vágott dióval szórják be, esetleg bele is keverik. Ez […]
2013-11-21

Bio dióbél

Beregi öntésterületen elhelyezkedő, több mint 1 hektáros Milotai bio dióültetvényünkről származó finom dióbél. Kiszerelés: tetszőleges A közönséges dió (Juglans regia) a diófafélék családjának dió nemzettségébe tartozó […]
2013-11-21

Bio aszalt szilva

Az aszalással tartósított szilvát eredetileg télen használták gyümölcspótlóként. A jelenlegi konyhaművészet a legkülönbözőbb ételekhez használja. Kedvező élettani hatása és természetes íze miatt, nagyon kedvelt csemege. Dióval […]

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress