Különleges ízű, bio vegyes virágmézzel készült lekvár. A bodza fanyarkás ízét a szilva és a méz harmonizálja. 48 g/100 g bio bodzát és 12 g/ 100 g bio szilvát tartalmaz.
Pirítósra kenve is finom, de különlegessé teszi az olyan desszerteket is, mint a rizsfelfújt vagy fánk. Natúr joghurtba keverve egészséges gyümölcsjoghurtot készíthetünk magunknak vele. Vadhúsok mellé kiváló helyettesítője az áfonya lekvárnak.
A bodza termése igen gazdag létfontosságú vitaminokban (A1, B1, B2, B3, C), ásványi anyagokban (kálium, kalcium, foszfor), aminosavakban és fehérjékben. A bodzalé négyszer annyi cserzőanyagot tartalmaz, mint más gyümölcslevek. A cserzőanyagok antimikrobiális, kiválasztást elősegítő és fájdalmat enyhítő hatásúak.
Kiszerelés: 240g