A saját termesztésű bio homoktövis húsának passzírozott levét tartalmazza. Fogyaszthatjuk kis kupicával önállóan, vagy vízbe keverve. Ha ízét nem kedvelik, gyümölcslébe is keverhetik.
Kiszerelés: 450 ml
A homoktövist a tibeti gyógyítók már több mint ezer éve használják. A cserje termésének óriási a C-vitamin tartalma. Tízszer annyi C-vitamint tartalmaz, mint a narancs (300-1220 mg). Ezen kívül tartalmaz B1, B2, K, E- és F-vitamint. Karotenoid és flavonoid tartalma a C- és E-vitaminnal együtt immunerősítő és antioxidáns hatású. Magnézium, kalcium és cinktartalma is magas. A bogyó speciális zsírsavösszetétele miatt koleszterincsökkentő hatású. A húsolajban található palmitoleinsav (omega 7) egészségessé teszi a bőrt és regenerálja a kötőszöveteket, így a naracsbőrnek is jó ellenszere.
A homoktövisről részletesen olvashatnak a Bio homotkövis-szilva lekvár oldalunkon.